Certificering

Uitgebreide expertise en certificeringen voor kwaliteit en veiligheid

Bij Metalas BV hechten we grote waarde aan kwaliteit, veiligheid en naleving van relevante normen en richtlijnen. Daarom zijn we er trots op om het VCA-certificaat te bezitten, wat aangeeft dat we voldoen aan de vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze medewerkers zijn bovendien uitgerust met het veiligheidscertificaat 1 en veiligheidscertificaat 2, waardoor we in staat zijn om risico’s op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu effectief te beheren.

Daarnaast zijn we ook in het bezit van het NEN 1090-2 certificaat. Dit certificaat bevestigt dat we voldoen aan de vereiste technische specificaties en procedures voor het vervaardigen van stalen en aluminium constructies. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we hoogwaardige en betrouwbare producten leveren die voldoen aan de geldende normen.

Bij Metalas BV zijn we ook erkend als leerbedrijf, wat betekent dat we jonge talenten de mogelijkheid bieden om het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. We geloven in het delen van kennis en het stimuleren van vakmanschap, en ons leerprogramma stelt leerlingen in staat om praktijkervaring op te doen onder begeleiding van onze ervaren medewerkers.