Over ons

Metalas

Metalas BV is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen, lassen en monteren van diverse constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken. Onze uitgebreide en veelzijdige aanpak zorgt ervoor dat we ons onderscheiden als een toegewijd dienstverlenend bedrijf binnen deze branche. We beschikken over een uitstekend team van hoogopgeleide professionals en een geavanceerd machinepark, waarmee we staalconstructies van diverse aard kunnen samenstellen die voldoen aan de hoogste eisen van onze opdrachtgevers.

Bij Metalas BV hebben we een team van in totaal 10 toegewijde medewerkers in dienst. Daarnaast hebben we twee ervaren uitvoeringsdirecteurs die verantwoordelijk zijn voor het coördineren en begeleiden van de werkzaamheden. We hechten veel waarde aan het overdragen van kennis en ervaring, daarom nemen we ook graag scholieren onder onze hoede om hen het vak te leren en te enthousiasmeren. Bovendien bieden we ook mogelijkheden aan gepensioneerden die nog steeds graag actief willen blijven en hun vaardigheden willen inzetten.

Metalas staat voor kwaliteit

Bij Metalas BV streven we ernaar om onze opdrachtgevers volledige tevredenheid te bieden door hoogwaardige producten en uitstekende service te leveren. We staan bekend om onze betrouwbaarheid, vakmanschap en toewijding, en we zijn trots op onze lange staat van dienst in de branche. Of het nu gaat om grote industriële projecten of kleinere maatwerkopdrachten, wij staan klaar om uitdagende projecten aan te pakken en oplossingen te bieden die aan de verwachtingen voldoen. Bij Metalas BV bent u verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.