Interieur

Naast onze expertise in lopende banden en tankleidingwerken hebben we ons vakmanschap uitgebreid naar het creëren van op maat gemaakte producten voor zowel thuis als op kantoor. Onze creativiteit en technische vaardigheden stellen ons in staat om unieke oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten.

Een van onze opvallende projecten omvatte het ontwerp en de installatie van stalen wanden met glas voor een klant. Dit resulteerde in de creatie van meerdere afzonderlijke hokjes binnen een ruimte, waardoor verschillende mensen tegelijkertijd efficiënt konden werken. Het overvloedige gebruik van glas in combinatie met het stalen geraamte zorgde ervoor dat de openheid en ruimtelijkheid van de oorspronkelijke kamer behouden bleven, terwijl de privacy en functionaliteit werden verbeterd.

Onze expertise in het maken van stalen deuren is divers en we kunnen aan vrijwel elke behoefte voldoen. Of het nu gaat om normaal glas of getint glas, we kunnen deuren in alle soorten en maten creëren, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Deze stalen deuren kunnen een statement maken in elke ruimte en tegelijkertijd een gevoel van elegantie en moderniteit toevoegen.

Naast wanden en deuren hebben we ons ook toegelegd op het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte bureaus en tafels voor thuis of op kantoor. De combinatie van hout en staal biedt een prachtige esthetische balans, waarbij het warme karakter van het hout en de industriële uitstraling van het staal elkaar aanvullen. Deze meubelstukken zijn niet alleen functioneel, maar ook kunstzinnig ontworpen om een verfijnde sfeer te creëren.

Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail komt tot uiting in elk project dat we aannemen. Of het nu gaat om het vervaardigen van industriële constructies of het creëren van op maat gemaakte interieurproducten, we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een duurzame indruk achter te laten.